PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مبتدی ممنون میشم پاسخ بدین



mahrox
15.12.2015, 11:38
با سلام. ببخشین اگه سوال مبتدیه

من می خوام محصولات رو به فروشگاه وارد کنم ولی امکان خرید نباشه فعلا
یعنی به جای دکمه افزودن به سبد خرید یا حذف بشه یا بنویسه تمام شد.
گفتن تعداد رو 0 بدی اینجوری میشه ولی نشد؟چه طوری می تونم این کار رو انجام بدم؟ نسخه 2 هستش

یه سوال دیگه
تو قالب پیش فرض نسخه 2 نمیشه از بالا شماره تلفن رو حذف کرد ؟ یکیم می خوام یه دکمه باشه با عنوان سایت اصلی که وقتی میزنه بره به سایت اصلی که فروشگاه جزئی از اون سایته...

یه سوال دیگه
تو همین قالب پیش فرض نسخه دو چه طور می تونم صفحه اول رو یکم شلوغ تر کنم؟فروش ویژه نمایش محصولات محبوب و ...
با تشکر از توجه هتون

kave
15.12.2015, 19:02
باید تعداد محصول رو 0 انتخاب کنید تا امکان خرید نباشه

برای اضافه کردن امکانات باید از قسمت ماژول استفاده کنید و در قسمت چیدمان محل نمایش ماژول ها رو تنظیم کنید

mahrox
16.12.2015, 10:47
سلام
صفر میکنم ولی افزودن به سبد خرید میاد
وقتی تسویه فاکتور می خواد بکنه میگه این محصول موجود نیست
من می خوام همون صفحه کالا اون دکمه افزودن به سبد خرید حذف شه یا بنویسه ناموجود

- - - Updated - - -

سلام
صفر میکنم ولی افزودن به سبد خرید میاد
وقتی تسویه فاکتور می خواد بکنه میگه این محصول موجود نیست
من می خوام همون صفحه کالا اون دکمه افزودن به سبد خرید حذف شه یا بنویسه ناموجود

- - - Updated - - -

یه سوال دیگه این که کد گوگل رو دقیقا از کدوم قسمت گوگل آنالیزر باید بردارم اضافه کنم به سایت؟

kave
17.12.2015, 04:38
ببین من تعداد رو صفر نمیزنم و خالی میزارم تنظیمات محصول رو مطابق این عکس انجام میدم
اگر شما این مراحل رو انجام میدی و بازم تغییر نمیکنه احتمالا مشکل از جای دیگس


http://s1.upload7.ir/uploads/3uhAQ9bD.jpg/ggg.jpg


برای کد گوگل انالیز قسمت admin ---> tracking code
http://s1.upload7.ir/uploads/YNpMHfDO.jpg/frfrf.jpg

mahrox
17.12.2015, 10:42
اقا خیلی ممنون
مرسی از کمکت